Apetit
Co je Apetit?
Časopis o vaření a jídle jako životním stylu s více než 20 000 předplatiteli.
O čem je Apetit?
Bavit se vařením, to je podstata časopisu Apetit. Recepty jsou sestaveny a popsány tak, že podle nich může vařit i začátečník, čímž dodáváme čtenářům chuť pustit se do vaření i složitějších receptů. Používáme dostupné ingredience i kuchyňskou techniku. Všechny recepty procházejí testováním v redakční kuchyni. Proto ručíme za to, že fungují a chutnají. Testujeme i různé produkty (suroviny, kuchyňské přístroje) a seznamuje je s novinkami ze světa gastronomie.
Kdo čte Apetit?
Ženy i muži ve věku 25–45 let, moderní a vzdělaní, s vášní pro vaření.
Čím je Apetit jedinečný?
Nabízí čtenářům unikátní fotografie a receptury vytvořené přímo redakčním týmem. Zaručuje vysokou profesionalitu jak po obsahové, tak i vizuální stránce. I díky tomu jsme nejčtenější časopis o vaření (s cenou nad 30 Kč).
Periodicita: měsíčník
Na trhu od: 2004
Čtenost: 139 000
Náklad: 35 800
Cílová skupina: ženy, muži 25-45 let, ABC1
Kontakty na inzerci ZDE – TEAM FOOD, HOME AND ICT